26 september, 2013

O N T I R Y G G E N

Skulle behöva en assistent som skulle kunde ta hand om alla känslor och tankar när jag inte orkar mer.
_______________________________________________________________________________________

Eftersom jag igår vaknade upp med världens rygg smärta och den fortfarande höll i sig i dag tog världens bästa vänner hand om mig. Elsa masserad min rygg och Julia torkade mina tårar när smärtan blev för hög.

På idrotten sprang vi intervaller och tro det eller ej så var jag med på hela lektionen! Det gick faktiskt över förväntan men så slut som jag blev efteråt har jag inte varit på länge. Skulle sedan egentligen följa med Julia och Tea till Hudik men trött i kropp och knopp efter en lång dag valde jag att åka hem och vila istället.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *