23 september, 2013

Crazy banana

Denna dag har varit helt crazybanana från början tillslut men i like it!
Allting började vid sju då min katt attackerade både mig, mitt hår och min sovtröja för att få mig att vakna.

Den fortsatte sedan med en mysig busstur med Julia och en välförtjänt håltimme på notläran så jag hann fota till min fotoutställning som ska vara klar om en vecka. Julia och Elsa ställde som vanligt upp som modeller och jag måste verkligen ge dom cred för att dom alltid ställer upp att bli fotade hur konstiga och sjuka idéer jag än har. Ni är guldvärld

Slutade vid halv två men eftersom jag är alldeles för skolkär stannade jag kvar nästan en timme till för att vara med Elsa.  Har nu precis kommit hem och ska ta tag i att redigerar lite bilder.

[ En sneak peak bild från dagens fotosession med Elsa. Längtar som en tok till när alla bilderna är klara ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *