19 september, 2013

Nya skor, check!

Har precis varit ned på Ica och hämtat ut mina nya skor.
Brukar egentligen inte beställa skor på internet eftersom mina fötter och hälar både är tjocka och breda vilket gör det svårt för mig att ha vilka skor som helst. Hade dock turen med mig denna gång, skorna passar som om dom var gjutna för just mina fötter. Lovely
______________________________________________________________________________________

Är galet trött i kroppen och less på Höstregnet som enligt mig har visat sig alldeles för ofta den senaste veckan. Det är inte det att jag inte gillar Hösten för det gör jag verkligen! Den klara luften, alla vackra färger, tjocktröjorna som kommer fram, kvällar fyllda med tända ljus och inga måsten om att behöva gå ut.

Snart börjar Idol och eftersom jag och Smilla är ensamma hemma får jag titta på det i alldeles i fred. Skönt!


Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *