31 augusti, 2013

Internet

Förutom att jag idag ”firar” att det är den sista dagen i Augusti och att hösten snart är officiell firar jag även att mitt internet i mobilen fortfarande inte tagit slut. Jag brukar alltid lyckas göra av med allt innan den 20:de eller i bästa fall några dagar innan månadsbytet men nu har jag fortfarande massa data mängd kvar! Känns som om Halebop har klantat sig men så länge dom klantar sig så det blir bättre för mig ska jag absolut inte klaga!

Har precis ätit världens godaste middag och sitter just nu och väntar på att det ska bli tillräckligt mörkt för att vi ska kunna åka iväg till kyrkbåtarna för att titta på den årliga lyskvällen. Myspysigt är bara förnamnet

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *