31 augusti, 2013

Min räddande ängel

Kvällen igår var kaos och utan Hannah vet jag allvarligt talat inte inte hur den hade slutat. Har fått prata ut om allting och är på bättringsvägen men känner mig så otroligt vilse. Det känns som om hur jag än gör så sårar jag folk i min väg trots att jag inte vill och framför allt ställer orimliga krav ingen tycks kunna leva upp till.
_____________________________________________________________________________________

Ska försöka lägga gårdagen bakom mig och nu bara fokusera på allt bra denna helg har att erbjuda. Har ju faktiskt perfekta planer både för idag och imorgon så jag tror jag kommer överleva tills Måndag börjar igen.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *