26 augusti, 2013

Mycket Historia blir det

Idag har jag gått min första riktiga skoldag för sista gången. Vi fick det efterlängtade schemat som faktiskt var mer än okej. Det brukar alltid finnas massa saker jag vill ända på men nu hoppas jag på att vi får behålla detta ända fram till terminen tar slut. Och om jag ändå ska klaga på något är det dom extremt korta rasterna och alla historia som poppar upp flera gånger om dagen. Men, men det är smällar man får ta helt enkelt!

Dom tre lektionerna vi hade idag var väldigt korta så jag och Elsa passade på att inviga studion. Finns verkligen inget bättre ställe att spendera sin dötid på än där och jag bara älskar att testa nya utmaningar.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *