25 augusti, 2013

Gästbloggning

Hej det är jag som är Smilla, Klaras katt. Jag har inte direkt erfarenhet av att blogga men jag stavar iaf mycket bättre än vad Klara gör så jag tror ni kommer kunna förstå mig ändå.

Idag har jag gömt mig bakom massa buskar, träffat grannkatten, busat med Klara och latat mig i tvsoffan. En perfekt dag för en liten kattunge som mig. Men nu är det snart kväll och jag tänker nog sova i Klaras gosiga säng. Vi brukar sova ganska ofta ihop och hon uppskattar nog mitt sällskap förutom när jag är på bushumör och biter henne i näsan eller tårna..hihih

Och nu när jag ändå sitter här vid datorn så vill jag efterlysa en sak. Det börjar nämligen

bli en aning tröttsamt att Klara hela tiden ska ta upp mig för att gosa när jag är upptagen med att leka jägare ute bland buskarna eller håller en ruskigt farlig mus som gissla. Hon behöver helt enkelt någon annan än mig att pussa av sig på så jag får lite fritid över att göra mitt. Är ni intresserade så hör av er! Tack på förhand

Nej nu är det dags för att äta lite kvällsmiddag. Hejsvejs

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *