23 juni, 2013

Skojakt

Ställde klockan på halv tolv imorse för att överhuvudtaget kunna somna ikväll.
Gjorde i ordning mig och drog sedan in till stan för att köpa nya skor eftersom mina gått sönder trots att jag bara använt dom en halv sommar. Gick förvånats värt bra! Jag hittade flera skor jag både tyckte var sköna, snygga och billiga vilket inte händer mig ofta. 349 kronor fattigare och två skor rikare fortsatte jag sedan min dag med att kika in alla loppis stånd på Hötorget.
___________________________________________________________________________________________________________________

Sitter just nu och bara tar det lugnt framför The Vampire Diaries och småtaggar för imorgon då det är dags för att börja jobba igen. Jag har som mål att göra 1p varje dag och såklart att ha superkul! Jag ska verkligen ta vara på varje sekund och bara njuta av att jag fått chansen att göra något annorlunda och träffa underbara människor. Happyfacet ska vara på från 24/7 , jag ska minsann visa vad jag går för!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *