23 juni, 2013

Utgång i Stockholm

Min kväll igår blev inte alls som jag hade tänkt! Alla som skulle med ut skulle mötas upp vid nio utanför Ica. So far so good. När vi precis hade kommit till baren insåg jag att jag såklart glömt legget hemma och liten som jag ser ut kom jag såklart inte in så var bara att vända tillbaka. Väl tillbaka gick vi runt för att leta efter en bar med gratis inträde och det hela slutade med att vi gick tillbaka till baren vi var på först, George gick hem och brudsen jag var med hittade ett varsitt ragg!

Kvällen började spåra på riktigt när jag vid två tiden skulle ta mig hem. Tog mig till Guldmarsplan utan problem men lyckades där av någon anledning sätta mig på fel buss. Tog mig tillbaka till Gullmarsplan och fick sedan vänta där i ex antal minuter innan jag äntligen hittade en buss som gick åt rätt hål. Utmattad och extremt lugn för att vara jag landade jag hemma kvart över tre. Vilken kväll!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *