20 juni, 2013

Bästa jobbet

Har haft en otroligt hemsk men ändå helt fantastisk dag! Gick ruskigt dåligt ute på fältet. Det var otroligt varm, jag svettades sönder och fötterna värkte efter alla tusen timmar jag hade gått runt, runt. Blev en aning besviken på mig själv men man kan ju inte alltid prestera på topp och jag får helt enkelt ta igen det nästa vecka! Särskilt nu när jag slagit vad med en kille på jobbet om vem som ska göra två signs först. Om han vinner får han en halvtimmes massage och om jag vinner får jag två hundra i kontanter. Detta kan bli knivigt!

Väl tillbaka på kontoret blev det grillning och lite alkohol för att för fira morgondagens midsommar och veckans jobb. Var ett super härligt väder och underbart trevliga människor att umgås med. Fler såna kvällar, ja tack!

Har precis kommit hem och ska snart sova. Dock så känns vetskapen om att jag inte ska åka till jobbet imorgon en aning deprimerande. Får het enkelt försöka överleva ändå!

[ Påväg hem på tunnelbanan började en kille vid namn Simon(?) ragga på mig. Hahah you gota lov it ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *