17 juni, 2013

Första dagen på jobbet

Jag har överlevt min första dag på jobbet och om jag ska vara ärlig längtar jag redan tillbaka.
Stämningen där är oslagbar och energin man får av dom anställda är helt otrolig vilket i sig får mig att känna mig lite så ledsen för att jag ska jobba så kort. Imorgon blir första dagen ute på “fält” och jag går ut med målet att iaf sälja till en person per dag. Det kommer bli tufft men jag ska minsann göra allt jag kan för att bli en bra säljare och någon dom känner att dom behöver och tycker om.

Dock så fick jag veta idag att jag 24/7 måste ha professionell klädsel vilket betyder att jeans, t-shirt, gympaskor och liknande saker är helt förbjudna. Komiskt nog har jag enbart packat sådana kläder så får se hur jag löser detta. To be continued..

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Första dagen på jobbet

  1. amanda skriver:

    Vart jobbbar du? :-)

  2. Jenny skriver:

    Ja, en mycket viktig person fyller år den dagen, klart du ska ha snygga kläder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *