31 maj, 2013

En ovanlig Fredag

Gick upp halv sju imorse och allt bara för att vi skulle spela teater för skolan i Nor.
Missade en hel timmes sömn </3 Åkte dit med Julia och hennes mammas jobbarkompis som pratade konstant med världens jobbigaste röst och om helt ointressanta saker. Kvinnan var one of a kind
Teatern gick heelt okej och publiken verkade vara med en nöjd efter föreställningen var klar. Dock hade jag och Julia lite sådär halv svårt att hålla oss för skratt, absurt var bara förnamnet.

Förmiddagen spenderade jag med att repa med klassen ( som vanligt denna vecka ) och köra William och Oscar till Färila eftersom dom var en aning okapabla att köra själva. Dom var det vi i Sverige kallar bakfulla.

Efter skolan åkte jag och mammi in till Hudik för att kika på en ny bil. Nojig som mamma är kunde hon inte bestämma sig om hon ville ha den så vi fick låna hem den över helgen. Väl hemma igen blev det underbar mat hos Owe, grillat med pommes och bea. LÖVE ♡

Vid sju åkte jag och nybilen till Julia och eftersom jag suger på att hitta åkte jag såklart fel så Julia och hennes mamma fick hämta mig med deras bil. Smidigt, charmigt och så himla typiskt mig. Blev iaf en bra kväll och jag lyckades somna på två sekunder vilket är väldigt olikt mig!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *