25 maj, 2013

Rosehill med Julia och co

Denna dag har gått i världens tempo och jag har känt mig som världens mest effektivaste människa. Nästan iaf!
Tog 9.40 bussen från Ljusdal till Hudik för att hämta tillbaka min telefon från lagningen. var dödshungrig eftersom jag inte hann käka någon frukost så köpte en drickyoghurt, en croasant och en banan. När jag väl hade betalat insåg jag att jag varken tycker om eller kan skala en banan. Efter mycket om och men får jag tillslut upp banan jäkeln och ser att den är rutten. Ser det som ett tecken på att jag nog helt enkelt inte ska äta banan.

Väl hemma i Delsbo sladdade jag in på Bion för att sälja biljetter på Matinén Epic.
Tog sedan bilen hem för att packa upp min packning och begav mig sedan till Ljudal för att möta upp Julia och hennes boyfriend för att gå på Rosehill och titta på Gimme Shelter. Var superduper mysigt att få vara med Julia, hennes pojkvän var trevlig, dom som framträdde var duktiga och hela kvällen var helt enkelt perfekt!

Kvällens två höjdpunkter var tveklöst:
– När en liten kille sprang förbi scenen och skrek precis när musiken tystnade ”mamma, mamma det killar på snoppen”
– Skulle köpa ut grov snus till Olof och eftersom jag antog att expediten inte skulle tro mig sa jag samtidigt som jag slängde upp dosan på disken ” Å här har du legget utifall du inte tror mig”

Även att jag på väg hem utan någon tillgång till papper började blöda näsblod för allra första gången. Var helt klart en speciell upplevelse! Tack för att du finns här hos mig underbara människa

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rosehill med Julia och co

  1. Elsa skriver:

    Snoppkillen var på fredan när du var med mig. Och jag var också mysig att va med, pax.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *