28 maj, 2013

Aldrig mera, finito

Igår kväll var jag med om något sjukt, helt otroligt galet sjukt!
Ja la mig nämligen på en geting som strosade runt på min kudde. Geting jävlen fastnade i mitt huvud där den surrade sönder, jag skrek värre än jag någonsin gjort förut och jag var fast övertygad om att jag skulle bli inflammerad i hjärnan. Tack och lov kom mamma tillslut och räddade mig och gadden satt turligt nog inte kvar. Tror jag blev en aning skadad för livet
_______________________________________________________________________________________

Skolan idag bestod av inspelning i studion, rep inför studenten, teaterträning och mys med mina girls.
Tog även tag i att sortera upp i skoldatorn och skriva ut informationslappar inför teater avsluttningen.

Som grädde på moset hann jag även besöka älsklings Lars uppe på mattestugan för att få hjälp med min absolut sista matteuppgift. Fick rätt på uppgifterna och ett fett stort C i kursen, jag som låg på ett F förra året. Avlider nästan av lycka!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *