27 april, 2013

Grillning hos PO

Ställde klockan på nio imorse så jag skulle hinna pussa lite på Mattis och Tyra innan jag åkte till skolan för att städa upp i Aulan. Vi var så pass många som hjälpes åt så det tog bara drygt en och en halvtimme så eftersom vi hade massa tid över passade vi på att dra vidare till Unitis för att lyssna på musik. När vi var klar där drog vi vidare hem till PO för att äta middag och mysa.

Blev en superduper bra kväll innehållande grillning, gottigott, mys med massa fina människor, glass och skratt! Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag fått chansen att träffa och lära känna så otroligt fina människor. Med dom känner jag mig alltid behövd och omtyckt och den känslan är så obeskrivligt skön ♥

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *