26 april, 2013

Tack för denna vecka

Sceniska veckan är nu över och jag kan inte säga något annat än att det har varit en av dom bästa upplevelserna i mitt liv. Alla föreställningarna har gått jättebra, jag har inte tappat en ända replik, jag har fått massa beröm för mitt skådespeleri och framför allt fått umgås med massa underbara människor dagarna i ända.

Förutom det jag radade upp nyss har jag även:
– Använt mer smink än jag någonsin gjort på mina 18 år
– Fått massor av kramar
– Ätit massa hämtmat och godis
– Sett massa halvnakna människor
– Varit så otrolig lycklig
– Svettats enorma mängder
– Haft så kul
– Övernattat på aulan
– Känt mig så otroligt uppskattat och behövd
Fått nya vänner

Längtar redan tills nästa år uppsättning ♥

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *