23 april, 2013

Magsjuka

Bara för att jag sagt att jag inte ska blogga kryper blogglusten fram, så himla typiskt mig!
Hade iaf sovmorgon imorse vilket var grymt skönt efter gårdagens tidiga morgon.
Fick dock veta när vi kom till skolan att en av skådespelarna hade fått magsjuka och inte skulle kunna vara med. Snabbt som jag är fixade jag fram en vitpepparkorns burk och såg sedan till att alla fick i sig en lagom dos för att minska risken för fler offer för magsjukan. Trots att en person var borta och vi fixade en stand in en timme innan föreställningen gick det superbra och vi kan inte vara annat än nöjd!

Efter föreställningen blev vi fotograferade och sedan stannade jag och Elsa kvar i över två timmar och pratade med Po, Tobias och Matias. Varför åka hem när man kan vara kvar på skolan och mysa med massa trevliga pojkar?..
___________________________________________________________________________________

Sitter nu och väntar på att mosters älsklingar ska komma ifrån Uppsala. Ska slänga dom i säng så fort dom kommer och sedan mig själv. Min väckarklocka står nämligen på halv sex imorgon. Yolo

[ Hehe lite kul att min loge plats är överfull och Henke bara har två små saker på sin ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *