22 april, 2013

Sceniska veckan

Den efterlängtade teater veckan hat nu varit igång sedan i Fredags och jag älskar varje sekund utav den. Känslan av att få leva i en stor teater bubbla, agera på scenen dagarna lång, umgås med underbara människor och göra en sak man älskar och brinner för är så sjukt underbar. Är även galet skönt att släppa verkligheten ett tag och bara följa ett välskrivet manus utan massa oväntade problem man måste lösa. Och om jag fick välja skulle jag vilja leva resterande månaderna fram till sommarlovet på scenen.

Nej nu ska jag gå och lägga mig så det fort kan bli en ny dag och jag äntligen får åka tillbaka till skolan. Har längtat tillbaka ända sedan jag åkte. Godnatt från en sjukt underbart lycklig tjej

[ Det är tack vare Elsa som jag är med på denna underbara resa. Vad skulle jag göra utan dig finaste du? ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sceniska veckan

  1. Elsa skriver:

    Tur jag är så bra på att övertala folk alltså! 😀 Annars hade du ju inte valt sceniska, och då hade jag levt i denna underbara teaterbubbla utan dig.. Det hade inte varit lika kul, och DU skulle definift inte ha lika kul! Gå på lektioner med Oskar hela dagarna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *