30 mars, 2013

Påskafton

I morse blev vi väckt av Jonas som kom in och upplyste oss om att det var tio minuter till obligatorisk påskskotning.
Var alltså inte så mycket att orda om så nyvaken och hungrig gick jag upp för att hjälpa till.
Vi var klar runt elva då jag äntligen fick gå ner och äta frukost. Slappade sedan i solen fram till klockan tolv då brodern drog med mig på en kort skidtur. När vi väl kom tillbaka började vi göra i ordning för den traditionella påskmiddagen.
Vi var runt 30 stycken släktingar, det fanns galet mycket mat, solen lyste, det var varmt och alla var supertrevliga. En riktigt lyckad Påskmiddag med fina människor helt enkelt.

Vid halv sju började det bli riktigt kyligt så vi “ungdomar” flyttade in till Fjellgrens stuga för att fortsätta umgås och ha trevligt. Jag skämde bort alla med muffins och massage, Jonathans flickvän Sara däckade och åldringen Thomas spelade av ungdomarna 600 spänn.

Natten var kaos iaf för Elin och Jonas som inte sov lika bra som mig.
Jonas kunde inte sova eftersom Elin låg och vred och vände på sig hela tiden. Elin låg och vred och vände på sig eftersom hon låg uppe i den galet trånga överslafen med snedtak och sisådär 2o grader varmare än i dom övriga sängarna. Citat fram Elin ” Det kändes som om hela huden brann och jag kunde inte andas
Det hela slutade iaf med att dom vädrade en gång på natten för att det var cirka 35 grader inomhus och att Elin både övervägde att åka hem mitt i natten samt sov en vända på golvet.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *