29 mars, 2013

Resan mot fjällen

Gick upp vid nio då jag kekade frukost och gjorde klart det sista inför resan.
Vi kom iväg vid tio snåret och mellan landade i Sveg för att handla samt äta lunch. Jonas valde att vi skulle äta på en restaurang som hete ” Nya Björnen ” vilket han nog inte skulle ha gjort. Maten var superäcklig och galet dyr – jag fick betala 95:- kronor för en liten kycklingsallad med dricka.

Halv tre var vi framme vid parkeringen och skidspåret man måste åka på för att komma ner till stugan. Där fick jag byta ryggsäck med Jonas eftersom hans stora inte funkade ihop med pulkan man spänner på sig med en sele där man sedan lägger alla saker som man ska ha med sig.
Tack vare den enorma ryggsäcken blev jag grymt baktung så var nära på att vurpa en tiotal gånger innan vi äntligen kom fram.

Väl framme skottade jag upp framför stugan, blev nedknuffad i snön av storebror samt käkade middag.
Kvällen avslutades på bästa sätt nämligen massa mys med släktingarna i Fjellgrens stuga.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *