28 mars, 2013

Messlingen

Min släkt har en liten fäbodvall uppe i Messlingen som ligger en bit från Härjedalen.
Jag har så länge jag mins alltid älskat att åka dit och så fort jag haft en ledig stund över  har jag tjatat på mamma att vi ska åka dit. Vi har inte på några vägar varit där uppe så ofta som jag önskat och ju äldre jag blivit ju färre har tyvärr resorna dit blivit.

Nu ska iaf jag och min broder Jonas åka dit över Påsk helgen och det ska bli jättemysigt!
Jag ska få sova i den lilla stugan jag tycker så mycketmycket trots att den varken har el, vatten eller några stora utrymmen och få umgås, träffa och se alla släktingar jag inte sett sedan 2011. Ska även bli spännande och se hur jag ska överleva dagarna i skidspåren när det var sissodär hundra år sedan jag åkte sist.
Sist men inte minst ska det även bli ganska spännande att se hur jag och min broder kommer komma överens på en yta på dryga 4×4 meter i fyra dygn.

[ Några bilder sedan sommaren 2010 och 2011 när jag var på vallen med min kära moder ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *