27 mars, 2013

Bra Klara

Förutom att jag varit i skolan idag har jag även förolämpat en lärare samt slagit ett barn – bra dag!
Dagen började med brunn målning med Elsa och fortsatte sedan med mattematik, lunch, mat shopping på Dellan och svenska lektion då vi överraskade vår lärare som fyllde år igår med sång, blommor och choklad.
Hade sedan två timmars hål då jag och Elsa passade på att måla klart dom sista delarna på brunnen.
Mycket färg gick åt och kladdig blev man både här och där kan jag lova!

Vid halv fyra intog Joen, jag, Love, Stina och Elsa lärarrummet för att mikra mat och mysa i deras otroligt sköna fåtöljer och det är här min dag börjar spåra.
Jag står och spolar vatten när en lärare går förbi och smäller igen den öppna dörren galet hårt varpå jag säger mest för mig själv ” Men måste du smälla så jävla hårt i dörren jävla bitchjävel” Oturligt nog står dörr nummer två öppen och tack vare det hör läraren min lilla kärleksförklaring och kommer inte allt för glad in för att förklara sig.
Har nog aldrig skämt så mycket i hela mitt liv, ville mest av allt sjunka ner genom jorden.
Utöver det lyckades även Stina tappa ner läraren Börjes kaffemugg så att den gick sönder. Duktig!

Tabbe nummer två kom på Sceniskan då jag skulle göra en snygg vändning på scenen men istället lyckades jag smälla till ett stackars barn med mitt tjocka huvud. Jag fick en bula och hon fick en rödaktig färg i hela skallen.
Flyt kalas det.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *