21 mars, 2013

Dålig start på morgonen – något sånt ja

Denna dag började så extremt sjukt skit dåligt som en dag bara kan börja.
Jag skulle ta minibussen tillbaka till skolan och lovade då att jag skulle hämta upp Sofia på vägen. Eftersom jag inte hade aning om vart hon bor antog jag att hon skulle gå ut till vägen så jag bara kunde hämta upp henne för att sedan köra vidare till skolan eftersom jag hade en tid att passa.
Dock så tänkte inte hon likadant så det hela slutade med att jag åkte förbi hennes hålplats och sedan fick vända när jag insåg att jag hade åkt på tok för långt.
Det resulterade sedan att jag kom försent till skolan, inte han lämna tillbaka bussen i tid och att alla blev arg på mig. YOLO

Tack och lov gjorde Elsa och mina andra fina vänner allt för att få mig på bra humör igen så när dagen började gå mot sitt slut hade mungiporna åkt tillbaks upp på sin rätta plats igen. Vad skulle jag göra utan er mina små änglar!?

På bussen hem blev det telefon samtal med min bestisfestis Hannah och väl hemma blev det kakor, middag och jobbsökar dags.
_______________________________________________________________________________________________

Har nu precis kommit hem från teatern och jag är supernöjd med barnen. Brukar gå bra varannan gång så hade förväntat mig att det skulle gå skit men alla var jätte duktiga och vi hade jätte roligt tillsammans. Var även ett plus att jag fick mysa lite med sötaste Alice. Goflickan

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *