24 juni, 2012

Perfekt Söndag!

Haft en supermysig dag, en helt perfekt Söndag helt enkelt! Började dagen med att ställa klockan på nio vilket kändes ganska skönt i och med att jag vaknade runt ett dagen innan. Fixade sedan lite hemma innan jag drog upp på ede där jag möte upp Linnea, Harald och Ulla för att åka rälsbuss. Var verkligen supermysigt!

Sedan tog jag två bussen in till Hudik där det blev mys med min finaste pojkvän. Tog det mest bara lugnt och fick sedan träffa hans familj en snabbis. Kan ju inte säga annat än att dom verkar supertrevliga allihopa och bebisen var så sjukt söt. Bebissjuk tjej, ojja!

Nej nu ska jag sova och tagga för jobb imorgon. Klockan står på sex och jag längtar redan efter att komma igång.

[ Bilder från dagen ]

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *