15 juni, 2012

Skolavsluting at Ede

Idag var det dags för Ede att ha deras traditionella avslutning. Även fats jag inte känner någon specifik kände jag för att gå ditt och återuppleva gamla minnen. Gick ditt med Frida och Oline och på vägen hittade vi både Sandra, Jon och Victor. Alla var superfina och det var superkul att träffa gamla lärare osv.
Fick till några riktigt fina pictures osså.

Sedan drog jag, boysen, Frida och Hanna vidare upp mot ede där vi tittade på traktorerna. Dock så spårade jag och Frida ganska fort och sprang istället runt med en ”Heja Sverige” banderoll. Jag tror seriöst att vi hade minst lika kul som dom på traktorerna som bara torrade.Var iaf jättekul att få träffa både Victor och Jon en längre stund och såklart Frida.

På eftermiddagen blev det att åka ut till stugan för att pyssla lite samt ät middag och nu ska jag satsa på att äta upp min choklad jag precis köpt samt titta klart på Andra Avenyn

[ Några bilder ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *