14 juni, 2012

Det går bra nu

Den här dagen har vart en av dom bästa på länge! Först sovmorgon med gofrukost och sedan promenix ute i regnet. Hann sedan osså med att fixa med alla mina foton på datorn, åka på skolavslutning i Frigge där jag träffa massa folk jag tkr om som bla Linn, Sandra, Frida och såklart min Hannah med H.

Köpte med mig min nya favorit choklad hem gjorde jag osså samt fick reda på mina betyg i dom kurser som tog slut i år. Kan inte vara annat än nöjd med två C, två E, ett D samt ett otroligt underbart A. Drog en rad med lyckoskutt kan jag bara meddela er om!

Nej nu ska jag mysa ned mig i sängen och titta på det nästnästnäst sista Andra Avenyn avsnittet för alla tre säsongerna och sedan somna dirr för jag ska upp åtta imorgon för att hinna med att  titta på Edes skolavslutning. Eftersom min egen var så himla tråkig får jag passa på att snylta på alla andras. Nej men ska passa på att agera fotograf och försöka fånga lite välbekant folk på bild.

[ Två bilder från kyrkan, och nej Hannah jag tänker inte ta bort den på dig för den är fin, okej?! ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *