31 december, 2011

Opepp på årets sista dag!

Tror jag aldrig velat gräva ner mig i Jorden och ligga där tills 12 slaget som just nu. Är opepp på allt, känner mig lat, ful och ofräsch. Känns inte lockande och lämna mjukis byxorna för ett par stela Jeans eller leggings och inte heller att gå ut i kylan och passa bussar hit och dit.

Men har lärt mig om man har negativ inställning kan det bara bli bättre iaf.. Hur än mitt nyår ser ut vill jag önska alla därute en riktigt fin och trevlig kväll!
________________________________________________________________________________________________________________

[ Och ett nyårslöfte har jag inte fixat än, tummen upp ]

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *