13 juni, 2019

Jag klarade det!

Är så sjukt stolt. Stolt över mig själv. Att jag idag officiellt har klarat av min utbildning. Att jag från och med idag är lärare. Ett yrke jag för fem år sedan aldrig i min vildast fantasi skulle kunna ha tänkt mig arbeta som. Ett yrke som jag idag brinner för. Ett yrke som jag hoppas kunna förändra mitt och många barns liv. Jag vill göra skillnad. Jag vill vara den lärare som alltid orkar, vill och kan. Den läraren som alltid stöttar, tröstar och uppmuntrar. Den lärare som alltid är rättvis och konsekvent. Den lärare som alltid välkomnar sina elever med en öppen famn och ett stort tålamod. Jag vill vara en förebild. Jag har aldrig känt mig mer redo än nu. Innan jag axlar rollen som lärare, en roll jag strävat och längtat efter i tre långa år ska jag dock njuta av några välförtjänta sommarlovsveckor.

Jag kan inte vara stoltare över mig själv.

IMG_20190218_195554

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *