31 december, 2018

En kort sammanfattning av 2018

2018 har verkligen varit mitt år, något min magkänsla skvallrade om redan i slutet av 2017 då jag fick en känsla av att detta år skulle bli väldigt bra, något utöver det vanliga. Året har varit fyllt av mycket känslor, nya intryck, strapatser och upplevelser. Jag har ätit mycket god mat, både hemma och ute på restauranger, jag har umgåtts med mina nära och kära, jag har gått på ett tiotals lägenhetsvisningar och jag har säkerligen åkt minst lika många turer till Ikea. Ibland har jag haft så fullt upp att jag känt att tiden inte räckt till allt som jag egentligen hade velat hunnit med.

Det har funnits många höjdpunkter under detta år (för den som vill läsa har jag punktat ner de flesta i en lista här under) men det viktigaste som har hänt och det finaste som detta år har gett mig är såklart min älskade Andreas som dagligen sett till att fylla mina dagar med så mycket kärlek och lycka. Älskar verkligen att få dela min vardag med honom och jag ser så mycket fram emot att få möta 2019 med honom vid min sida.

Inför nästa år har jag inga nyårslöften, jag har dock tre mål jag tänker försöka sträva efter att uppfylla. Första och andra målet är att jag ska gå klart min utbildning och sedan skaffa ett bra jobb som jag trivs med. Det tredje målet är att jag, i alla situationer som uppstår ska utmana mig själv att göra saker jag inte gjort förut, eller inte tror att jag kan klara av för att på så sätt stärka mitt självförtroende och min självkänsla.

Positivt

– Kom halvvägs i min utbildning
– Hade födelsedagsfest med mina tjejer
– Matcha med Andreas på tinder
– Träffade Andreas
– Klippte lugg
– Blev överraskad med blommor på alla hjärtans dag
– Såg William Spetz föreställning med pappa för tredje gången gillt
– Tog mitt livs första cellprov, klarade det med bravur
– Fick tillbaka på skatten
– Jag och Andreas blev ett par
– Åkte till Spanien med Lova
– Andreas fyllde år
– Åkte till södra berget med Andreas
– Besökte prison Island och mitt lag vann självklart
– Såg Chris kläfford uppträda
– Började spela badminton
– Andreas och jag tog bilder tillsammans hos en fotograf
– Hälsade på hos Maria
– Min storebror Jonas gifte sig med sin Carin
– Jag och Andreas skrev kontrakt på drömlägenheten
– Såg Ed Sheeran med Elsa
– Gick till en kiropraktor som fixade mitt ryggproblem jag haft i 5 år
– Åkte flytbrygga med lova och Andreas
– Linnea fyllde 1 år
– Sov första natten i nya lägenheten
– Blev sambo
– Blev ägare till både en tvättmaskin och diskmaskin
– Åkte till Grekland med min kärlek
– Började sista året utav min utbildning
– Andreas tkläbx
– Firade ett halvår av kärlek
– Hade kräftskiva med Sandra
– Klarade av att springa 4km
– Släppte ut katterna
– Sökte min utbildnings absolut sista kurser
– Lärde mig HLR
– Tapetserade om i lägenheten
– Sandra besökte min vfuplats
– Julpyntade den nya lägenheten
– Åkte till Stockholm och bodde på hotell samt åt god mat med Andreas jobb
– Köpte livets finaste julgran
– Såg Idolfinalen i globen där Sebastian till på köpet vann!
– Bakade julgodis med Erica.
– Firade första julen hemma i vår egna lägenhet
– Firade Lovas 27års dag
– Besökte tandläkaren och hade inga hål
– Fira nyår tillsammans med Hannah och Anton

Negativt

– Var väldigt ofta sjuk, kände mig som stammis på sjukhuset ett bra tag då jag gick till doktorn minst 1 gång i månaden.
– Var väldigt mycket krångel med tågtrafiken. Tåg som blev inställda och ersatt av buss, tåg som blev inställda men inte ersatt av buss samt tåg som aldrig kom eller fastnade på vägen. Tålamodstestande var bara förnamnet.
– Andreas åkte till thai och jag saknade ihjäl mig här hemma
– Skadade ryggen när jag sommarjobbade på Coop
– Eskil ramla ner för balkongen första dagen i den nya lägenheten

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *