15 maj, 2018

Intensiv dag

Denna dag har varit sjukt intensiv men rolig. Den började med handeldningen på skolan, vilken kanske inte gav så mycket som jag hade hoppats på men jag fick iaf lite inspiration över hur jag ska göra för att komma vidare med tentan vilket alltid är tacksamt. När vi väl hade slutat gick jag och Maria genom boulognerskogen ner till stan där vi käkade lunch på Waynes samt drack alkoholhaltiga drycker på brända bocken i det magiskt fina vädret. Så mysigt!

Väl hemma igen hann jag bara innanför dörren och lämna väskan då vi vid 19 skulle gå på en lägenhetsvisning, efter visningen tog jag en långprommis med lova vilket resulterade i att jag var hemma efter klockan 21 på kvällen.

IMG_20180517_150312

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *