17 maj, 2018

Det blir vad man gör det till

I och med att jag i stort sätt blev färdig med tentan igår har jag idag enbart koncentrerat mig på att finlira texten.
Jag ska dock be min syster att läsa igenom den en sista gång innan jag skickar in den då stavning inte riktigt är min grej. Jag har även hunnit med att luncha på Sigges med Lova vilket alltid är lika trevligt och framförallt gott då deras mat är himmelsk. Har ni ej provat och äta där så rekommenderar jag det starkt.

Nu ska jag ta tag i att röja upp här hemma (igen) då katterna under natten har jobbat flitigt med att försöka stöka ner det jag städade igår. Är tur att de är så söta & att jag gillar att städa annars hade jag nog blivit tokig.

IMG_20180517_150727

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *