14 maj, 2018

En sista gång

Idag är det tillbaka till verkligheten som gäller d.v.s. tentaplugg.  Jag vet jag nämnt mycket om detta i mina tidigare inlägg & det sista jag vill är att bloggen ska bli gnällig men jag måste en sista gång få skriva hur sjuk less jag är på min rapport. Vill inget annat än att den ska bli färdig någon gång så att jag istället kan fokusera på det fina vädret, Andreas som snart ska åka utomlands, min lägenhet o.s.v. Sen känns det så sjukt orättvist att jag lägger ner så mycket av min tid men ändå inte får till det som jag vill.

Innehållsmässigt så är den typ färdig, mitt största problem just nu att innehållet inte har någon rödtråd. Imorgon ska jag dock till skolan för att få handledning så hoppas innerligt att jag får några bra tips så att jag kan bli färdig snart.

IMG_20180514_150502

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *