12 maj, 2018

Heja Benjamin

Har gjort ungefär 5% av de saker jag hade planerat att göra idag vilket på ett sätt gör mig sjukt stressad men på ett annat inte då jag just nu inte orkar bry mig om försöka vara så perfekt och duktig. För ja, likasom många andra lider jag av det så kallade ”duktig flicka” syndromet. Jag vill alltid försöka att göra så mycket jag bara kan på så lite tid som möjligt så att framförallt jag men även andra i min omgivning ska tycka att jag är duktig.

Nu vankas det lyxmiddag på stan tillsammans med A & senare ikväll ska jag (läs vi) kika på eurovision. Tycker egentligen kanske inte att det är så bra men hederlig Svensson som man är känns det obligatoriskt att ändå kolla.

IMG_20180512_161204

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *