2 april, 2018

Påväg

Gick så mycket bättre än vad jag någonsin vågat hoppats och drömt om att lämna katterna igår. Även bilresan dit gick superbra vilket var en stor lättnad då många katter ogillar att åka bil. Var stolt som en tupp när jag åkte därifrån, mammas stora & duktiga killar!! Kvällen spenderade jag hemma hos A då jag inte kände för att sitta ensam i min tomma lägenhet men även för att jag kommer sakna honom något kopiöst när jag åker.

Just nu sitter jag på tåget tillsammans med min syster påväg till Arlanda. Kan inte riktigt greppa att jag om bara några få timmar är i Spanien och ska stanna där i 12 hela dagar. Trots det faktum att jag tycker det är jobbigt att packa, åka tåg, vänta på flyg, flyga osv ska det bli så skönt att komma iväg lite och bara ta det lugnt. Hoppas bara att vädret levererar så jag kan få lite färg och värme på min bleka och trötta vinterkropp.

IMG_20180402_094742

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *