1 april, 2018

Mina ögonstenar

Väskan är packad, lägenheten är skinande ren och ångesten har precis börjat slå rot i min kropp. Ska om cirka 2 timmar packa in mina katter och alla deras tillhörigheter i bilen för att för första gången skjutsa dom till sin nya kattvakt som varken jag eller dom träffat förut. Är livrädd för att de ej ska trivas där, att de ska ställa till med hys så hon ej vill ha dem kvar, att de ska smita ut, att de ska bli sjuka, att de ska bli knäppa av omställningen att byta hem, att de ska trivas bättre där än här, att de ska glömma mig när jag är borta osv.osv. Kan fortsätta hur länge som helst, värre hönsmamma än mig går nog ej att hitta. Snälla låt allt bara gå bra.

IMG_20180401_161829

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *