29 mars, 2018

Svårslaget

Dagens höjdpunkt var helt klart när jag och Jessica gick ut med Linnea i vagnen då det inte finns mycket som slår känslan av att gå i solen med en sovande bebis & bra sällskap. Efter promenaden passade jag även på att sitta en stund och sola på deras veranda. Så skönt!

Stannade även kvar och åt middag då jag på så sätt hann träffa min kära bror en sväng, vilket alltid är lika trevligt. När vi väl skulle åka hem var det dock mindre trevligt då det tog oss cirka 3h och 30 minuter att åka mellan Gävle och Hudiksvall något som i vanliga fall max tar 1h och 30 minuter. Snitt hastigheten låg på runt 20km/h och vi blev stilla stående ett flertal gånger under resans gång.

IMG_20180329_155351_247

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *