28 mars, 2018

Dockhus

Denna dag blev inte alls som jag hade hoppats &  trott. Istället för en rolig och mysig dag blev det en dag fylld av ångest, missförstånd, tårar, stress och frustration. Allting löste sig dock tillslut vilket är det viktigaste i slutändan.

På skolan var temat för dagen “Re-desing” vilket är när man tar t.ex. en gamla stol som ej används och bygger någonting annat av den så den blir användbar igen. Jag och Ewa var sugna på att göra om ett dockhus men vi lyckades inte få tag i någon i tid vilket resulterade i att vi byggde ett eget. 

Huset vi byggde blev ganska rangligt och ostabilt & inte direkt en vackert syn för ögat. Vi hade dock sjukt kul när vi byggde det vilket trots allt är huvudsaken, processen dit är alltid viktigare än slutresultatet.

IMG_20180329_093527IMG_20180329_093519

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *