19 mars, 2018

Mina topp 3 bästa kärleksfilmer

The notebook.
Finns ingenting som jag inte älskar med denna film. Handlingen och skådespelarna är magisk och det faktum att varenda sekvens i filmen vibrerar av alla slags känslor man kan tänka sig gör den ännu bättre.

the-notebook-romantic-wedding-flicks1113

Dear John
Världens finaste & sorgligaste film. Gråter ALLTID floder när jag ser denna. Även denna film har fantastiska skådisar.

999b1fa57cfa6aaa5526466cb4c1265coriginal

The lucky one
Märkte ganska snabbt att längtan, passion och äkta kärlek är ett genomgående tema för alla mina topp tre favoriter. Även denna film har livets finaste handling plus att Zac Efron spelar i huvudrollen! Behöver jag säga mer?

qJnrOZirSyDAZj7oGulRLwPXtqz the_lucky_one_632

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mina topp 3 bästa kärleksfilmer

  1. Jenny skriver:

    En annan jag tycker är både fin och hemsk är Safe haven!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *