26 februari, 2018

Godis

Alla som känner mig vet att jag är tokig i allt med en gnutta för mycket socker och att jag gärna äter godis alla dagar i veckan. Detta år bestämde jag mig dock för att dra ner på min sockerkonsumtion, både för att bespara mina tänder från hål men även för att jag ville känna att jag har kontrollen över mitt sockersug och min kropp. Hitintills har det gått jättebra, mitt mål vara att jag endast skulle äta godis 1 gång i veckan, totalt har jag enbart ätit det 4 gånger under hela året. Känner mig så sjukt stolt. Sockerberoendet är som bortblåst. Klara VS godiset 1-0.

IMG_20180226_124248Har IMG_20180226_124300

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Godis

  1. jenny skriver:

    Heja dig! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *