7 april, 2017

Hemmabygge

Att försöka hitta en skön, snygg och prisvärd balkongmöbel som till på köpet ska få plats på en minimal balkong  är i stort sätt omöjligt. De billigaste jag har hittat, både i butik och online har gått på runt 3000 kronor vilket är en helt galen summa för en liten soffa, inte bara för mig som är student och har sämst ekonomi.
Tur nog för mig har jag världens snällaste bror som förra helgen, med stort tålamod och massor med kärlek knåpade ihop världens finaste och stabilaste soffa, då reglarna vi köpte från byggmax var i det tjockaste lagret heheh 😉. Dynor och kuddar inhandlade jag på Ikea här om dagen. Förutom att soffan blev väldigt mycket billigare så tycker jag faktiskt den blev finare och såklart mer personlig än en vanlig soffa man kan köpa i affären.

Screenshot_2017-04-09-13-19-21-1IMG_20170407_144024_448

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hemmabygge

  1. Jessica skriver:

    Snyggt, fina kuddar också! 😍

  2. jenny skriver:

    Blev jättebra! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *