17 januari, 2017

Snart bara 2,5 år kvar

Är färdig med alla “måsten” för dagen så sitter just nu och kikar på internet efter inspiration till  vad man skulle kunna göra för att förbättra mitt hår då jag är dödligt less på hur det ser ut nu då det bara är tjock och tråkigt. Är ganska sugen på att klippa mig kort men är å andra sidan väldigt försiktig när det kommer till att experimentera med mitt hår så blir nog bara att jag toppar håret som vanligt. Hade dock varit kul att göra något flippat som att skaffa lugg eller permanenta. Tips mottages varmt!

Imorgon ska jag åka till skolan för att gå på min näst sista lektion för denna kurs samt termin (!!!) Kan inte förstå att det redan har gått en hel termin sedan den där genomhemska & nervösa dagen i september. Så galet. Börjar dock tidigare än tidigast så tänkte verkligen försöka komma i säng i tid även fast det är så mycket annat som lockar.

2017-17-1--19-53-20

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snart bara 2,5 år kvar

  1. Elsa skriver:

    Lob lob lob lob lob ska du göra! 😍😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *