30 december, 2016

Summering av det forna året

Året börjar nu ännu en gång lida mot sitt slut och det är därför åter igen dags att göra en liten sammanfattning om mina highs and lows under året. Personligen så tycker jag att 2016 har varit ett väldigt bra men också väldigt jobbigt år, särskilt nu på slutet då det blivit mycket omställningar och förändringar för mig i och med att Jacob flyttade, jag började skolan osv. Är svårt att välja ut 3 händelser som jag tycker har varit bäst eftersom det hänt så mycket roligt men måste jag välja så får det bli min och Jacobs utomlandsresa, när jag fick jobb på väster samt kom in på skolan.

Jag har inga direkta planer alls för 2017 mer ä att jag ska gå klart 1:a året på min utbildning. Har dock lovat mig själv att dra ner på tempot en aning och unna mig en lite mer lugn vardag då detta år varit väldigt intensivt. Tror jag skulle må bra av att bara vara ett tag och inte ta på mig mer jobb, ansvar och projekt än vad som är rimligt.

Någonting som inte står med på listan här under men som jag nästan uppskattat mest av allt detta år är alla spontana & ospontana vinkvällar, alla bastukvällar hemma hos David & och all god mat jag fått njuta av.

Sen såklart det faktum att jag fått spendera hela detta år men världens finaste kille, det är också värt att lyfta!

Positivt
– Tyra och Mattis sov över hos oss
– Fick jobb på väster
– Jobbade mitt sista pass på Mcdonalds
– Åkte till Stockholm med pappi och Gustav – såg på teater, åt mat och bodde på hotell
– Fyllde 21 och hade livets fest
– Tog en spontanresa till Stockholm för att hänga med Elsa
– Åkte till fjällen med Jacobs familj
– Hälsade på mormor
– Gick på Carros magiska konsert
– Kikade på PO´s teater samt hängde hemma hos honom efteråt med Elsa och Matias
– Haos bebis kom
– Fick jobb på både hemköp och Coop
– Tittade på musikalen Snövit med Matias
– Hannah fick jobb på Coop
– Gick på Engmans med Elsa i Ljusdal
– Firade 1 år av kärlek på hotell
– Sa äntligen upp bredbandsbolaget
– Var på fest hos Mona
– Kom in på skolan
– Såg Engmans i Bergsjö med Jacob och familj
– Fick ett förråd
– Hade utflyttningsfest
– Åkte till Grekland med Jacob
– Hälsade på Jacob i Umeå
– Började skolan
– Annas bebis kom
– Blev jourhem till kissarna
– Firade ett år som ”sambos” (10 månader)
– Klarade mig ifrån att ha hål hos tandläkaren, peppar peppar ta i trä
– Gick på lägenhetsvisning samt fick drömlägenheten
– Firade 1 år och 6 månader med min prins
– Såg William spetz show i Stockholm
– Lyckades ändra inflyttningsdatumet till 15/12 2016 istället för 1/3 2017
– Lämnade bort kissarna till ett superbra för alltid hem.
– Var med om mitt livs första uppesittarkväll
– Hann fira jul i min nya lägenhet
– Hade livets spelkväll med fina vänner

– Klarade alla mina tentor

Negativt
– Tog bort 2 födelsemärken

– Jobba mitt sista pass på väster
– Hade min första bakfylla och la min första fyllespya
– Blev särbo
– Flytta till livets sunkigaste lägenhet
– Fick bakslag på min flyttstädning
– Köpte en ny dator som var sönder när den kom fram. Beställde en ny som fick över 50 trojaner twice.
– Fick hela lägenheten invaderad av silverfiskar så måste få besök av Anticimex.
– David åkte tillbaka till Korea

2017-01-1--14-22-342017-01-1--14-23-532017-01-1--14-21-54 2017-01-1--14-24-44 2017-01-1--14-25-51 2017-01-1--14-32-552017-01-1--14-27-30

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *