29 december, 2016

Skönt med lite “ledighet”

Jag är “ledig” fram tills 9:de Januari men ska under min “ledighet” kolla på två föreläsningar, läsa två böcker, intervjua en fritidspedagog samt skriva en 7 – sidig lång rapport. Min första plan var börja plugga den 27:de men så blev det inte. Plan nummer två var att börja den 28:de men ännu en gång kom livet emellan. Hade först och främst besiktning på lägenheten som tack och lov blev godkänd och la sedan övrig tid på att färdigställa det sista i lägenheten samt packa upp den sista flyttlådan, sådär 9 dagar senare.

Idag däremot, mina damer och herrar är det andra bullar här hemma. Har stigit upp med tuppen för att hinna tvätta och gå på ett möte innan min kära, kära ex kollega Anna ska komma över för att bli intervjuad. Vet egentligen inte om man ska börja med intervjun men då rapporten ska bygga på de svar jag får känns det skönt att få den färdig.

Screenshot_2016-12-29-11-42-57-1

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *