27 december, 2016

En heldag med shopping

Idag har jag och mannen i mitt liv kört en heeeeldag i Birsta innefattande shopping, god mat och musik, då vi fick reda på när vi kom fram att Oskar och Liam från årets idolprogram skulle ha spelning under dagen.

För att försöka att inte göra av med allt för mycket pengar och därigenom rädda min knackiga student ekonomi bestämde jag mig redan innan vi kom fram att jag enbart skulle handla saker/kläder från rean vilket faktiskt gick helt ok om man bortser från det jag inhandlade på Ikea då det där alltid är så billigt att rea inte behövs. Fick bland annat med mig massa “nyttiga” saker så som strumpor, trosor, en BH samt parfymer. Från Ikea blev det massa nya grejer till lägenhetn så som skålar, kastruller och lakan då jag har ex antal skåp att fylla upp heheh. Även mat såklart.

Screenshot_2016-12-29-11-29-25-1 Screenshot_2016-12-29-11-30-34-1

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *