26 december, 2016

Flyttstädning nummer 4

Då jag inte gick ut igår och i och med det slapp slösa bort hela dagen med att vara bakis tänkte jag passa på att städa ur min gamla lägenhet. Då jag enbart bott där i drygt 3 månader och eftersom ytan inte var allt för stora gick det tack och lov väldigt bra och framförallt snabbt, iaf om man jämför med de 4 andra flyttstädningarna som jag utsatt mig själv för under dessa 2,5 år sedan jag flyttade hemifrån.

Imorgon är det slutbesiktning och jag är så nervig för om städningen ska bli godkänd eller ej. Håller dock tummarna för att husvärlden tycker det ser bra ut då det skulle vara obeskrivligt skönt att bli av med skiten innan årsskiftet.

Screenshot_2016-12-29-11-27-03-1

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *