29 november, 2016

Det är viktigt att belöna sig själv

Idag har jag gått en sväng på stan med Hannah. Tanken, förutom att vi skulle ses var att hon skulle kika efter julklappar och att jag skulle fönstershoppa då min stackars studentbudget knappt räcker till det nödvändigaste som det är just nu. Dumt nog lyckades jag såklart ramla på jeansen här under från Gina vilka jag kände att jag bara inte kunde låta bli att köpa då jag varit på jakt efter ett par blå och högmidjade jeans väldigt länge. Men även för att jag någonstans långt inne kände att jag var värd dom med tanke på att jag idag klarade min tenta(!!!) trotts att jag var superdupersäker på att jag inte skulle göra det. Jeansen är alltså en belöning till mig själv för väl utfört arbete.

Screenshot_2016-12-01-12-32-38-1 Screenshot_2016-12-01-12-34-03-1

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det är viktigt att belöna sig själv

 1. jenny skriver:

  Grattis! 😀

 2. Elsa skriver:

  Grattis till tentan!!! Du är så duktig:**

  Jag ääälskar Molly! Förutom att dom har korta ben, men det är ju life

  • Kolra skriver:

   TACK BEJB!! Jag är ganska skeptisk mot Molly egentligen då jag fastnat för “riktiga” jeans men det är värt ett försök :) Jag har korta ben så går bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *