26 november, 2016

SÅ MYSIGT

Jag är en sådan person som inte vill fuska när det kommer till något, men särskilt inte när det kommer till julen då jag vill att allt ska vara som det alltid varit. I vår familj har vi alltid julpyntat 1:a advent, vilket jag som vuxen såklart har anammat. I år bestämde jag mig dock för att smygstarta/fuska med en dag då jag, precis som när jag var liten och mamma pyntade när jag hade somnat vill vakna upp till adventsljusstakens sken. Även fast jag bor trångt nu och det i och med det inte finns så mycket yta att pynta på blev det så mycket mysigare här hemma. Är inte klokt egentligen att en sliten stake, några tomtar och en halvkrasslig stjärna kan göra så stor skillnad.

Screenshot_2016-11-27-00-32-47-1(1)Screenshot_2016-12-01-12-39-34-1

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *