23 november, 2016

14 frågor om mig

1. Beroende av?
Choklad, serier, kärlek & min telefon, sorgligt men sant.

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Grått!

3. Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är duktig och ambitiös. Utseendemässigt skulle jag dock säga mina ögon eller mitt hår.

4. Dina planer inför 2017?
Avsluta mitt första år i skolan men godkänna betyg. Åka utomlands med Jacob. Flytta till Gävle. Sommarjobba.

5. Brukar du skratta för dig själv?
Nej bara med andra.

6. Vad är det konstigaste du ätit? 

Har nog inte ätit någonting som skulle räknas som konstigt då jag är ganska kinkig när det kommer till mat och bara äter “vanlig Svensson mat” som typ spagetti och köttfärssås, köttbullar osv.

7. Hur imponerar man på dig?
Beror såklart på vilket sammanhang det handlar om men rent allmänt så är det bästa sättet att vara sig själv. .

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
Svårt att säga då jag inte varit ute och rest allt för mycket då jag är väldigt hemkär. Men Gävle är väldigt fint och nära det mesta så det skulle absolut kunna vara en möjlig stad att slå sig ner i.

9. Hur ser dina morgonrutiner ut?
Ställer alltid klockan så att den ska ringa så sent som möjligt så har alltid ganska thight schema på morgonen. Börjar med att mata katterna, klär sedan på mig och sminkar mig. Är egentligen inte hungrig på morgonen men äter alltid 2 mackor och dricker varm eller kall oboy beroende på väder i förebyggande syfte. Matar sedan katterna igen, ger dom nytt vatten osv och går sedan till tåget. Om det är en dag jag ska iväg till skolan dvs, är jag ledig har jag inga rutiner då jag har en tendens att sova för länge, äta för sent och gå runt i pyjamas hela dagen.

10. Vad längtar du efter?
Jag längtar efter sommaren, våren och hösten. Julafton och min födelsedag. Jag längtar efter en middag på route 84. Jag längtar tills den dag jag och Jacob kan bo ihop igen, tills vi köper vårt första hus och bil tillsammans. Jag längtar till jag känner att jag har koll på mina studier. Jag längtar tills jag är färdig med skolan och får börja jobba igen. Jag längtar efter en riktigt girlnight med mina närmsta vänner. Jag längtar tills mina närmast vänner och jag själv börjar få barn. Jag längtar tills den punkten där man känner att man trivs med sig själv och sin tillvaro fullt ut.

11. Serier du tittar du på just nu?
Om man bortser från alla miljarder tvsåpor så är det bara Once upon a time och Johan falk. Sen så vill och ska jag fortsätta kolla på Gåsmamman, orange is the new black, the vampires diaries samt the originals när jag får tid över.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Oftast alldeles för sent då jag är en nattmänniska ända ut i fingerspetsarna. Är dock en sådan person som somnar var och när som helst även om jag är pigg.

13. 5 saker du vill göra i framtiden?
Köpa hus, skaffa barn, gifta mig, åka till Ibitza och träffa en riktig elefant.

14. Vad finns alltid i din handväska?
Plånbok, dock utan pengar då jag alltid använder kort. Glasögon eftersom jag är halvblind. Läppsyl, hörlurar, handkräm samt kalender plus pennor.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *