23 november, 2016

Ingen idé

Mår tack och lov bättre idag än igår. Mitt pluggsuget är dock längre bort än någonsin men istället för att försöka tvinga mig själv att plugga har jag lagt det åt sidan en stund då jag insett att det inte är någon idé att sitta & läsa en massa böcker om skallen ändå inte hänger med. Hoppas dock på att allt blir klarare imorron då jag ska till skolan.

Med plugget ur bilden fick jag en massa tid över som jag utnyttjat till att hänga med katterna samt tittat på ändlöst många avsnitt av Andra Avenyn. Min absolut favoritserie genom tiderna som världensbästa SVT nu äntligen har lagt upp på deras hemsida. Gillar ni svenska serier och inte har sett den så rekommenderar jag den starkt!

Screenshot_2016-10-26-16-12-14-1

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *