22 november, 2016

Inte enligt planerna

Klockan är inte ens tio och jag är redan så sjukt ledsen & besviken och vill inget annat än att denna dag ska ta slut! Då jag inte behöver åka till skolan idag hade jag tänkt plugga stenhårt här hemma någonting som i vanliga fall brukar vara ganska svårt för mig då jag alltid kommer på roligare/viktigare saker att göra. Kände mig dock för en gångs skull väldigt taggad när jag vaknade tills jag insåg att jag drabbats av livets huvudvärk. Brukar kunna ha ont i huvudet ganska ofta i min vardag men aldrig så mycket att jag lider av det. Idag däremot är det värre, kan knappt stiga upp och plugga ska vi inte ens tala om. Usch detta kommer bli en lång och ensam dag.

Screenshot_2016-11-22-10-16-24-1

 

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *